Количката е празна


За нас

Фирма МАКОЛУНИ ЕООД е ексклузивен вносител и дистрибутор на напълно новия за България бранд AZETA BIO - Органична Био Веган Безглутенова Италианска Козметиката за бебета, бременни и майки.

Всички продукти са произведени в Италия и са сертифицирани по AIAB, което означава най-високо качество!

Марката Azeta Bio е с повече от 30 години опит. Продуктите се произвеждат със селектирани суровини и активни съставки. За производството са избрани авангардни и иновативни технологии, които гарантират високото качество и уникалността на продуктите.

Azeta Bio има сертификати за:

- Органична козметика

- Био козметика

- Веган козметика

- Безглутенова козметика

Основната активна съставка в линиите е органичното масло от Инка Инчи. Научните изследвания идентифицират маслото от Инка Инчи като най-доброто естествено масло, поради неговия състав, богат на ненаситени мастни киселини и уникална хранителност. С високото му съдържание на Омега 3 (повече от 48%), Омега 6 (35%) и Омега 9 (16%), маслото от Инка Инчи гарантира висока защита на тъканите на кожата, еластичност и хидратация.

МАКОЛУНИ ЕООД и Azeta Bio бяха сред спонсорите на едно от най-големите събития в света:

36-тото Световно Първенство по Художествена Гимнастика, което се проведе през 2018г. в София. Всички медалистки, както и състезателките до 8-мо място в многобоя получиха награда - продукти от Премиум Козметиката Azeta Bio.